Behöver ni hjälp med SEO i Malmö?

Då har ni kommit alldeles rätt.

Jag har arbetat heltid med SEO i över tre år nu, och vet precis vad som krävs för att ranka för söktermer som faktiskt får trafik.

Vad menar jag med det, söktermer som faktiskt får trafik?

Sökord som kunder faktiskt söker efter som t.ex “Snickare Höör” och liknande termer, och inte bara långa konstiga sökningar som ingen någonsin letar efter som kanske:

“Snickare i Höör som är högerhänta och gillar iPhone”

(Lite smålöjligt exempel, men kortfattat, jag hjälper er få trafik för dom söktermerna som eventuella kunder faktiskt söker efter, och som kan ge ert företag ökad omsättning, inte termer som vem som helst kan ranka för, men som aldrig någonsin kommer göra något för ert företag)

Ni hittade förmodligen till den här sidan genom en Google-sökning på SEO Malmö vilket är en relativt svår sökterm att ranka för.

Jag skulle vilja påstå att det är enklare att ranka i princip vilket annat sökord som helst, så det spelar ingen större roll vad ni specialiserar er på, jag kan med största sannolikhet hjälpa ert företag i Malmö.

Låter det intressant?

Det ni måste göra först och främst är att fylla i Upptäckarformuläret genom att klicka här där ni får beskriva ert företag så jag vet lite mer om er. Efter det kommer jag ringa upp er alternativt skicka en gratis videoanalys av er hemsida (om ni i nuläget har en hemsida, om inte en analys av hur längre jag tror det kommer ta att ranka er för olika söktermer osv)

En sak vill jag dock påpeka redan innan ni fyller i formuläret:

Jag kommer inte att göra någon som helst SEO gratis, vilket är något ni kanske har fått mail om ifrån andra företag.

Ifall ni väljer att arbeta med ett sånt företag istället så önskar jag er all lycka till, men kan med största sannolikhet säga att dom enbart kommer ranka er för termer som inte kommer ge er fler kunder.

Med det ur vägen…

Hur kan SEO hjälpa er?

Kortfattat så kan man säga så här:

Sökmotoroptimering är en av dom högst konverterande trafikkällorna som finns.

En person som aktivt söker efter något på Google (Som t.ex Elektriker Malmö eller liknande)
är uppenbarligen ute efter anställa en elektriker, till skillnad från när en annons dyker upp på Facebook.

Den trafiken kan fortfarande vara väldigt bra, men ingen trafikkälla är bättre än organisk trafik ifrån Google.

Det behövs helt enkelt inte speciellt mycket besökare till er hemsida från Google SEO för att få fler kunder.

De mest uppenbara fördelarna med SEO är självklart fler kunder till ert företag, samt att det generellt sett kommer stärka ert varumärke.

Har ni några frågor innan ni fyller i formuläret så är ni välkomna att skicka ett email till [email protected] så återkommer jag så fort jag kan.

Malmö